четвер, 10 листопада 2016 р.

Укроспас для воїнів АТО

   Турнікет (джгут) UKROSPAS розроблений Олександром Кобиляковим, призначений для зупинки кровотечі при пораненнях чи травмах.
   Виготовляється з якісної стрічки, вздовж всього турнікету вшита внутрішня стрічка, що дозволяє розподіляти рівномірне навантаження на тканини кінцівок, які затискаються. Вороток з алюмінієвого сплаву, легкий та міцний, на якому знаходиться рифлення, що допомагає утримувати механізм при затягуванні. Всі шви прошиті міцною, якісною ниткою. Загальна довжина турнікету 1,32 – 1, 35 м., ширина 50 мм., що дозволяє накласти турнікет взимку на теплий одяг, також турнікет можна накласти на будь-яку частину тіла постраждалого (кінцівки, шия, для підтримки бандажу на черевній порожнині, грудях).  УКРОСПАС із легкістю накладається однією рукою у необхідному місці.


   Пряжка закрита клапаном, для захисту м'яких тканин. Конструкція пряжки дозволяє зафіксувати турнікет при накладанні на шию чи груди без застосування текстильної застібки (липучки). Фіксатор затяжного механізму виготовлений із сталі. При необхідності турнікети можна використати, як евакуаційну петлю, як ноші, при переломах замість бандажу та при накладанні шини. Присутній маячок, для записування часу накладання та кишенька, для невеличкого олівця. Розміри в складеному стані 170х50х50 мм., вага 0,16 кг.
Таким чином турнікет може працювати, як 5 в одному:
-     ефективний засіб для зупинки кровотечі;
-      при накладанні шини;
-      бандаж при переломах, чи для підтримки бандажу;
-      евакуаційна петля;
-      3-4 турнікети можна використовувати, як ноші;



 Тел. 097 107-11-01   050 469-24-09    alex.ukr.ua@gmail.com

Авторська сторінка  Олександра КОБИЛЯКОВА  ►►►►►►► 
Вірші у книзі  "ВОЇНАМ СВІТЛА"  ►►►►►►

  


Волонтерське виготовлення на замовлення  за ціною собівартості матеріалів  ( 95 грн. )
На даний час вартість від однофункціонального прототипу армії США  у 8 разів дешевше.
Китайський аналог у двічі дрожчий від авторського турнікету.



Приймаємо дрібногуртове замовлення на виріб. 
Бажаючих долучитися до процесу виготовлення UKROSPAS  просимо звертатися по телефону автора або безпосередньо до волонтерської групи"СЕРЦЕ ПАТРІОТА"   050  540-20-47    


УВАГА!  Прошу зголоситися  тих, хто зможе бути представником фонду "ВІТА ДОЛЬЧЕ" та  "СЕРЦЕ ПАТРІОТА" безпосередньо у своєму регіоні.  На Вашу адресу будемо надсилати подарункові комплекти та спрямовуватимемо жертводавців,  які їх замовлятимуть.

Комплекти УКРОСПАС для воїнів Української армії

подарунковий комплект УКРОСПАС     
Кожен комплект буде формуватися із:
  1.  УКРОСПАС - 1 шт.
  2. дві книги ВОЇНАМ СВІТЛА адресовані біцям на війну за бажанням жертводавця
  3. одна книга  підписана самому жертводавцю.

Для одержання подібного комплекту слід здійснити пожертву  на статтю УКРОСПАС Благодійного фонду у розмірі  не менше 200 грн.   ►►►

У разі державного замовлення життєво необхідного виробу, автор готовий налагодити його  гуртове виробництво у будь-якому місці чи підприємстві, де готові працювати на волонтерських  засадах.

    


Опубліковано 12 січ. 2015 р.
Тестовий огляд кровозупинного турнікету торгової марки "УКРОСПАС", українського автора і виготовлювача - Олександра Кобилякова. (Київ)
============================================================
Рішенням правління затверджено  основні статті витрат  Благодійного Фонду ВІТА ДОЛЬЧЕ


:::: стаття УКРОСПАС ::::: авторський пристрій для зупинки кровотечі
на будь-яких ділянках тіла у будь-яких умовах та для транспортування поранених із поля бою.  Дрібно-гуртове виготовлення за цінами, кратно нижчими від існуючих аналогів армії США та Європи.  Виготовляється  на замовлення і надсилається безпосередньо у вказані боєві підрозділи (за бажанням)  

     ПЕРЕГЛЯНУТИ       БЛАНК        ЗВІТ БАНКУ

Немає коментарів:

Дописати коментар