четвер, 12 травня 2016 р.

Дисконтна картка вдячності

Найближчим часом кожен учасник нашогї спілки одержить Дисконтну картку Вдячності.
Учасниками спілки можуть бути громадяни будь-якої національності, які надають або надавали допомогу захисникам України, чи приймають або приймали участь у волонтерському русі.

По цій картці її власник зможе одержати 5-10%  знижки загальної вартості послуги чи продукції,  або навіть  25-35%  знижки від її загальної вартості в першу чергу продуктів харчування  одержаних безпосередньо від виробника минуючи всіх посередників.

      Сьогодні пропонуємо для Вашого розгляду варіанти дисконтних карток:
Просимо віддати голоси у нижній частині сайту за той із них, який буде затвреджено та віддано у багато тисячний тириж.  Для їх одержання уже найближчим часом, просимо здійснити реєстрацію на сторінці "ДИСКОНТНА КАРТКА" ,  або зверніться до свого місцевого осередку із відповідною заявою.  Пластикові іменні картки Філії Всеукраїнської асоцації ветерана АТО та бойових дій"  видаватимуться виключно за офіційними посвідками або відповідними документами, які підтверджують Вашу участь у захисті Незалежності України..
     Аналогічні картки із дещо меншими можливостями надаватимуться волонтерам та небайдужим громадянам, які здійснювали допомогу бійцям - захисникам України.  Для того необхідні лише письмові підтвердження факту надання допомоги  від не менше двох осіб.    

варіант-ескіз  загального неофційного вигляду картки


тильна сторона-ескіз картки вдячності.

Робота над проектом ПРОДОВЖУЄТЬСЯ спільно із Всеукраїнською спілкою інвалідів АТО. 

Залишайтеся із нами. Ми працюємо для Вас. 

1 коментар:

  1. Офіційне звернення до керівника ІТ групи ПриватБанку Дмитра Дубілета, з приводу співпраці нашого проекту із їхнім БОНУС +
    ====================================================
    Вітаю Дмитро.
    Хочемо обговорити із Вами, як патріотом ПБ та України (сподіваюся), про можливу співпрацю із нашим проектом, який стартує у Закарпатті охоплюючи учасників та ветеранів АТО. Лише у нашому Закарпатті їх майже 7 тисяч...
    Мова ітиме про можливість пов'язати наші "Дисконтні картки вдячності" із кредитними картками Бонус+ від ПБ.
    Іншими словами це мало б виглядати наступним чином: учасники нашої спільноти стають одночасно і учасниками Вашої програми Бонус+ і, окрім нашої Бонусної картки вдячності, оформляють Вашу кредитну картку із характерним виглядом. По цій картці нараховується "ексклюзивний" бонус, спеціально для цієї категорії громадян.

    На нашу спільноту буде лягати функція згуртування цієї пільгової групи населення навколо себе, їх реєстрація та ходатайствування перед вашими існуючими на цей час та новими, в тому числі, долученими з нашою допомогою учасниками програми Б+ про надання їм ексклюзивного розміру бонусів, а також у залученні нових учасників до бонусної програми.
    На
    Потрібно обговорити конкретні пільгові умови співпраці із Вами учасинків Вашої програми Б+, які погодяться приєднатися і до нашого проекту, та розробити деякі необхідні корекції у правилах нарахування бонусів.
    Для початку на території Закарпаття, але, якщо спільно із вами розробимо можливість нараховувати ексклюзивний відсоток для офіційно визнаних ветеранів та учасників АТО, охоплених нашою спільнотою, то по може охопити інші подібні спільноти за його межами.
    Готові взятися за розгортання цього проекту у пілотному варіанті, відтак поширити по всій Україні.

    Буду вдячний за Вашу думку з цього приводу.

    З повагою Степан Жук.

    ВідповістиВидалити